Our motive is to help the poor, helpless and orphan children all over the world.

Contact Info

Danışma Kurulu

Prof. Dr. Deniz KONYA

Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalı Öğretim üyesi olan Prof. Dr. Deniz KONYA, Göztepe Medical Park Hastane Kompleksi’nde çalışmaktadır. Giresun 1972 doğumlu olan Dr. Konya Ege Üniversitesi Tıp fakültesi’nden mezun olduktan sonra uzmanlık eğitimini Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalı’nda (Yönetici: Prof. Dr. M. Necmettin Pamir) 2002 yılında tamamlamıştır. Uzmanlık eğitimi sonrası Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalı’nda çalışmaya devam eden Dr. Konya 2004-2005 yıllarında Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne afiliye, Brigham and Women’s Hospital’de klinik (Yönetici: Prof. Dr. Peter McL. Black) ve VA West Roxbory Hospital, Omurilik Yaralanmaları ve Kök Hücre Merkezi’nde (Yönetici: Ass. Prof. Dr. Teng Yang) deneysel çalışmalarını fellow olarak tamamlamıştır. Akademik kariyerine uzmanlık eğitimini aldığı Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalı’nda devam eden Dr. Konya 2007 yılından itibaren hem cerrahi pratiğini hem de deneysel çalışmalarını Omurga Cerrahisi alanına yönlendirmiş olup bu konuyla ilgili yayınladığı klinik ve deneysel çalışmalar oldukça prestijli dergilerde yayınlanmış ve 1.631’in üzerinde bilimsel atıf almıştır *(H Index:21).*

Dr. Konya 2010 yılında Doçent, 2015 yılında Profesör olmuş, 2012 yılında yetiştiği kurum olan Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalı’nda Başkanlık görevi yapmış, 2013 yılında ise Marmara Üniversitesi’nden ayrılarak Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalı, Göztepe Medical Park Hastane Kompleksi’nde göreve başlamıştır.

Nöroşirürji kökenli Omurga Cerrahı olan Dr. Konya,Türk Nöroşirurji Derneği ve Türk Omurga Derneği (2013 yılından itibaren yönetim kurulu üyesidir) gibi ulusal, Avrupa Omurga Derneği (SSE), Kuzey Amerika Omurga Derneği (NASS), AO Omurga (AOSpine), Uluslarası Omurga Biliminde İlerlemeler Grubu (IGASS) ve Skolyoz Araştırma Derneği (SRS) gibi uluslararası omurga derneklerine bilimsel üyelikleri bulunmaktadır. Türk Nöroşirürji Derneği ve Türk Omurga Derneği adına toplantılar düzenleyen Dr. Konya omurga cerrahisiyle ilgilenen hem Nöroşirürji hem de Ortopedi ve Travmatoloji kökenli uzmanlık öğrencisi ve genç uzmanların eğitimine katkı sağlamıştır. IGASS’da benzer şekilde omurga cerrahisi eğitimi almak isteyen Nöroşirürji ve Ortopedi ve Travmatoloji uzmanlarına eğitim merkezi sağlayan bir dernektir. IGASS’ın ülkemizde eğitim verme hakkı bulunan 2 merkezinden 1’inin yöneticisi ve sorumlusudur. Bu amaçla omurga cerrahisi eğitimi almak isteyen omurga cerrahı adayları yurtiçi ve yurtdışından Dr. Konya’nın gözetimi altında eğitimlerini almaktadırlar. Skolyoz araştırma derneği (SRS) çoğunluğu Ortopedi ve Travmatoloji Kökenli omurga cerrahlarından oluşan bir dernek olup Dr. Konya SRS’e Türkiye’den üye olan ilk Nöroşirürji kökenli omurga cerrahıdır.

Omurga cerrahisi dünya da gelişmiş ülkelerce iyi bilinen ancak ülkemiz için yeni olan bir kavramdır. Beyincik sarkmasından kuyruk sokumu kemiği ve leğen kemiklerini içine alan tüm hastalıklar omurga cerrahisinin alanı içerisindedir. Omurga cerrahisin başlıca alanları; bel-boyun-sırt fıtıkları, omurga-omurilik tümörleri, omurga kırıkları, omurga enfeksiyonları, bel-boyun ve sırt dar kanal hastalıkları, bel kaymaları, beyincik sarkmaları, kamburluk ve skolyoz hastalıklarıdır. Dr. Konya ve ekibi yılda ortalama 650 omurga ve omurilik hastalığının cerrahi tedavisini ve 3000’den fazla hastanın poliklinik hizmetini gerçekleştirmektedir. Dr. Konya, Medikal Park Göztepe Hastane Kompleksi’nde Medikal Direktör olarak da görevine devam etmektedir.

BAĞIŞ BİLGİLERİ
KİŞİSEL BİLGİLER

- Bağışlarınız, vakfımızın amaçları doğrultusunda beyin bilimine, bilimcilerine, araştırmalarına, öğrencilerine ve hastalara destek olmak için kullanılacaktır.

* ile işaretli alanların zorunlu olarak doldurulması gerekmektedir.

BİLGİLENDİRME

Bağışlar geçici süreliğine kapatılmıştır. Bu süreçte size geri dönüş sağlayabilmemiz için bize mail adresinizi bırakabilirsiniz.